top of page

Какво може да правите по време на годишните забрани за риболов

От 15 април 2023 до 15 май 2023 г. е в сила забраната за улов на риба и други водни организми в Черно море, река Дунав и вътрешните водни обекти. Но, ето няколко съвета какво може да правите по време на годишните забрани за риболов:

  1. Използвайте времето да проучите и откриете нови места за риболов. www.fishmaponline.com е една чудесна отправна точка.

  2. Подобрете риболовните си умения, като четете книги, гледате риболовни уроци или ходите на курс по риболов. Това може да ви помогне да станете по-умел рибар и да подобрите шансовете си за успех, когато риболовът е позволен.

  3. Използвайте времето, за да поддържате и поправяте риболовното си оборудване. Така ще гарантирате, че то е в добро работно състояние, когато риболовът е позволен.

  4. Почистете и организирайте оборудването си. Така ще се уверите, че разполагате с всичко необходимо за следващото си риболовно приключение.

  5. Участвайте в риболовни дейности, като посещавате риболовни изложения, семинари или срещи на клубове. Така ще поддържате връзка с любимото хоби.

И да не забравяме, че забраните за риболов са въведени, за да помогнат за запазването на рибните популации и техните местообитания и спазвайки ги ще допринесем за устойчивостта на любителския риболов и природата около нас!

18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page