top of page

За Нас

 

„Дунавски риболовни маршрути“ е уникална интерактивна дигитална карта, на която ще намерите информация за местата за риболов, разходка с лодка или туризъм в трансграничния регион по поречието на великата река Дунав и в Дунавската равнина!

Открийте своето любимо място на територията на Добрич или Констанца, в Силистра или Кълъраш, в Русе или Гюргево, във Велико Търново или Телеорман, в Плевен или Олт, във Враца, Монтана или Долж, или във Видин и Мехединци.

Планирайте риболовната си ваканция или уикенд, посетете непознати за вас места, които ще намерите на картата ни, като потърсите по местоположение или по видове риба, или по това дали наблизо има магазин, от който можете да си закупите стръв, блесна, кукички и други рибарски такъми. Проверете къде може да похапнете сладко в компанията на други рибари, за да си разкажете поредната чудата история! Или където да заведете семейството си и да се насладите на вкусна рибена чорба или друго местно ястие.

И не само това! Похвалете се на колегите си рибари! Публикувайте свои снимки от местата, които сте посетили и с рибата, която сте хванали! Помогнете на други любители да открият перфектното си място! Създайте свое събитие! Организирайте забавление или състезание! Похвалете готвача в любимото си ресторантче! Разкажете интересна история! И не забравяйте, че всеки от нас е отговорен за опазването на уникалните места за риболов по поречието на древния Дунав!

www.fishmap.online е вашата платформа! Създадена за вас и оживяла чрез вас!

Едно прекрасно място за общуване между съмишленици!

Платформата „Дунавски риболовни маршрути“ е разработена от Фондация „Идеин развитие“ по проект „Любителски риболов по Дунав: Дунавски риболовни маршрути“, ROBG-348, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие в рамките на Програма Interreg V-A Румъния – България, изпълняван в партньорство с Асоциация за устойчиво развитие Слатина, Румъния.

Благодарим на всички любители риболовци, които ни помогнаха да открием и опишем първите места, с които платформата започва своето съществуване. Тя има неограничени възможности за развитие и те са във вашите ръце – използвайте я, споделяйте, организирайте маршрути, коментирайте в блога, оценявайте места и истории, забавлявайте се!

 

Вие сте на ход!

bottom of page